Monday 29 October 2018

Proč potřebujete funkční web?


Webové stránky jsou dnes často tím prvním, co se lidé o Vás dozví. Ať už vedete rodinný penzion, projekční kancelář, truhlářskou dílnu nebo dětský kroužek, web je v dnešní době nejviditelnější částí Vaší práce, její tváří.
Navrhnu vám webové stránky. Pomohu Vám s přípravou i obsahem webu, postarám se o jeho spuštění i aktualizaci.

Funkční web | moderní webové stránky
Tvořím webové stránky. Rychle, levně, spolehlivě. Chcete funkční web? Rád Vám pomohu s přípravou webových stránek. Napište si na e-mail chci@funkcni-web.cz, nebo zavolejte 605426405.

http://funkcni-web.eu
tvorba webových stránek
funkční web
dobrý web
perfektní webové stránky
#funkcniweb
#funkcni_web

Co je Funkční web?
Funkční web je především nástroj, který Vám umožňuje komunikovat s návštěvníky stránek, ukázat jim, co umíte a získat nové zákazníky. Nepřipravuji weby podle šablony, ale podle Vašich potřeb, proto se v prvé řadě vyptávám. Co děláte, co od webu očekáváte, kdo jsou Vaši zákazníci a kdo Vaši konkurenti. Navrhuji weby tak, aby se na nich návštěvníci neztráceli. Dbám, aby stránky byly přehledné, obsahově srozumitelné, vizuálně atraktivní a technicky dotažené. Pokud na stránkách plánujete provozovat bankovní systém, rezervaci letenek, nebo streamované televizní vysílání, patrně se Vám vyplatí investovat do rozsáhlého UX výzkumu a výrazně nákladnějšího vývoje. Weby, které navrhuji jsou převážně menšího a středního rozsahu a jsou cenově dostupným profesionálním řešením pro firmy i jednotlivce uvědomující si stále rostoucí význam komunikace v současném světě.

Jak vypadá fukční web? Třeba takhle:
http://skalak.cz/funkcni-web/aleskellner
http://skalak.cz/funkcni-web/krystal
http://skalak.cz/funkcni-web/skolkakostomlaty
http://termo-s.cz

Proč právě funkční web?
Nejsem agentura ani firma, to znamená, že vždy komunikujete s tím, kdo má Váš web skutečně na starosti – se mnou. Žádný obchoďák, žádná sériová výroba, prostě jeden člověk se kterým se dohodnete a můžete se na něj spolehnout. Menší projekty zvládnu sám, na těch větších spolupracuji s ověřenými specialisty. Potřebujete Copywritera? Komplexnější optimalizaci? Zajistím je. Weby, které navrhuji jsou přehledné a srozumitelné – na počítači, na tabletu i na displeji na mobilního telefonu. Je to důležité. Stránky dnes musí být čitelné nejen pro návštěvníky, ale i pro robotické vyhledávače. Proto do webů implementuji základní analytické nástroje a SEO. Vím, že dát dohromady podklady a texty pro web není žádná legrace. Pomohu Vám s tím, stejně jako se zřízením hostingu, strukturou stránek i následným propojením webu se sociálními sítěmi. Stavím weby tak, aby Vám umožnily komunikovat s návštěvníky a zaujmout je. Protože jedině tak se mohou stát Vašimi klienty a zákazníky.

Responsivní web, analytika, SEO
Věnuji pozornost přehlednému zobrazení stránek na všech zařízeních, od velkého počítačového monitoru až po displej mobilního telefonu. Proč je to důležité? Až polovina návštěv webových stránek se dnes odehrává prostřednictvím jiných zařízení, než klasického počítače. Navíc vyhledávače, na nichž je každý web závislý, upřednostňují responsivní stránky. Vedle viditelného obsahu má web i skrytou část. Nepodceňuji ji. Do stránek implementuji SEO i službu Google Analytics, která Vám umožní analyzovat návštěvnost Vašich stránek. Máte tak přehled nejen kdo a kdy přichází na Vaše stránky, ale také co na nich jejich návštěvníci hledají.

Kdo jsem?
Filip Skalák: jsem grafický designér a kromě webových stránek navrhuji knihy, plakáty a vizuální identitu. První web jsem postavil před více než deseti lety, stále ještě mě to baví a doufám, že je to za mnou vidět. Web je báječná věc – na začátku bývá zpravidla nesourodá kupa fotografií, textů a nápadů, ale pak přijde chvíle, kdy to celé získá svůj vlastní řád a začne fungovat jako celek. Jsem nadšeným obdivovatelem a objevovatelem indického Himálaje i Českého středohoří. Mám rád nadčasový design, pečlivě navržený a promyšlený se smyslem pro detail. Cením si lidské práce, ať už v
podobě dobře formulovaného textu, nebo pečlivě napsaného kódu. Více na: www.skalak.cz

No comments:

Post a Comment